8/17 MIMI AMPS 335/+4 290

You don't want to increase too fast. I know it's hard to see higher numbers, but we follow the TR protocol by holding the dose for 3 days=6 cycles. It's for safety.
How's the pancreatitis? Is she still on pain medication? Is Mimi eating good?

Ne želite rasti prehitro. Vem, da je težko videti višje številke, vendar sledimo protokolu TR tako, da zadržujemo odmerek 3 dni = 6 ciklov. To je zaradi varnosti.
Kako je s pankreatitisom? Je še vedno na zdravilih proti bolečinam? Ali Mimi dobro jedo?
Brez zdravil je 2. dneva, veterinarka misli da več ne potrebuje. Še vedno je samo meso.

Mimi had a lot of dose changes in a short amount of time. Because Lantus is a depot insulin, we have to have patience while the depot readjusts and stabilizes :bighug:. Hold the dose for 3 days then increase if no greens.
If you have questions or are unsure, post and me and @Bandit's Mom will be happy to help.

Mimi je v kratkem času veliko spremenila oceno. Ker je Lantus depojski insulin, moramo biti potrpežljivi, dokler se depo ponovno prilagodi in stabilizira :velik objekt:. Držite pomoč 3 dni, nato ga povečajte, če ni zelenice.
Če imate vprašanja ali niste prepričani, objavite objavo in jaz v @Bandit's Mom vam bomo z veseljem pomagali.
Vse to vem, ampak malo sem panična in prestrašena, Mimi se je tko dobro počutila in lepo plavala v temo zeleni barvi, zdaj pa :nailbiting:.
@Bandit's Mom mi je svetovala, da lahko 2. dni = 4 cikla zvišujem po 0.25.
Hvala vam za vse, veliko ste nam pomagale
@Angela & Cleo :bighug: :bighug:

I know all this, but I'm a little panicked and scared, Mimi used to feel good and swim nicely in dark green, but now :nailbiting:.
@Bandit's Mom advised me to increase by 0.25 on the 2nd day = 4 cycles.
Thank you for everything, you have helped us a lot
@Angela & Cleo
I had said we would evaluate after 4 cycles :-) Normally we do hold a dose at least 6 cycles with TR, but in this case I would have gone from 2U to 2.25U rather than down to 0.75U - because 2U was not doing anything for her even after 5 cycles on it. Though numbers could have been elevated at the vet's. You might find that you are going back up to 2U or more to be able to break through into better numbers unless she starts feeling better and that reflects on her numbers.

I think you can take her up by 0.25U every 4 cycles till you start seeing blues. You also want to ask the vet for medicines for nausea and pain.

Rekel sem, da bomo ocenili po 4 ciklih. :) Običajno držimo odmerek vsaj 6 ciklov s TR, toda v tem primeru bi šel z 2U na 2,25 U namesto na 0,75U - ker 2U ni naredil ničesar zanjo niti po 5 ciklih na njem. Čeprav bi lahko bile številke pri veterinarju povišane. Morda boste ugotovili, da se vračate na 2U ali več, da bi se lahko prebili do boljših številk, razen če se začne počutiti bolje in se to odraža na njenih številkah.

Mislim, da jo lahko povečaš za 0,25 U vsake 4 cikle, dokler ne začneš videti modrega. Prav tako prosite veterinarja za zdravila proti slabosti in bolečinam.
V redu. Razumem, prosila bom vet. za dodatna zdravila.
Hvala :velik objem::velik objem: @Bandit's Mom

I had said we would evaluate after 4 cycles :) Normally we do hold a dose at least 6 cycles with TR, but in this case I would have gone from 2U to 2.25U rather than down to 0.75U - because 2U was not doing anything for her even after 5 cycles on it.

I see - Its one of the ECID. Since Mimi isn't new to greens, and @Šeča can test enough to keep her safe, it makes perfect sense.

OK Mimi - time to show us some better BG :cat:

@Šeča, you also want to ask your vet whether Mimi needs subcutaneous fluids. Dehydration can make her feel worse and if she's not eating canned, she's probably not getting enough water orally.

@Šeča, vprašaj tudi svojega veterinarja, ali Mimi rabi podkožne tekočine. Zaradi dehidracije se lahko počutite slabše, če ne uživate konzervirane vode, verjetno ne boste imeli dovolj vode peroralno.
Poslala e-meil, prosila sem veterinarko za dodatna zdravila za Mimi in zdaj čakam na odgovor.
Ne manjka tekočine, Mimi je na začetku dobila 3x podkožne tekočine, uživa sveže mleto meso, veliko tudi pije vodo in veliko hodi na stranišče

Razumem - to je eden od ECID. Ker Mimi ni nova v zelenicah in @Šeča lahko preizkusi dovolj, da jo zaščiti, je to povsem logično.

OK Mimi - čas je, da nam pokažeš nekaj boljšega BG :mačka:
Kaj je ECID, lahko večkrat testiram
Se strinjam =čas je, da pokaže boljše BG :cat:

I sent an e-mail, asked the vet for additional meds for Mimi and am now waiting for a response.
There is no shortage of fluids, Mimi was given 3 subcutaneous fluids in the beginning, she eats freshly ground meat, she also drinks a lot of water and goes to the toilet a lot
When was the last time she was given subcutaneous fluids? When she was at the clinic?

I can test what ECID is many times
I agree =time to show better BG:cat:
OK. This did not translate well, so I don't know what you said! :)

Kdaj je nazadnje dobila podkožno tekočino? Kdaj je bila na kliniki?

V REDU. To ni bilo dobro prevedeno, zato ne vem, kaj ste rekli! :)[/KVOTA]

8.10. Zadnja infuzija
Kdaj je nazadnje dobila podkožno tekočino? Kdaj je bila na kliniki?

V REDU. To ni bilo dobro prevedeno, zato ne vem, kaj ste rekli! :)[/KVOTA]

8.10. Zadnja infuzija=podkožna tekočina. Mimi doma veliko pije vodo in veliko hodi na stranišče.
Ni dehidrirana

Back