Mimi 5/5 AMPS 115/97+3 PMPS 86/77+2.5

Šeča

Member Since 2023
Pozdravljeni vsi.
Včeraj je imela Mimi prebavne težave, danes je že bolje. Zelo rada ima ribe in sveže rdeče meso, sicer pa se to takoj opazi na njeni glukozi in prebavi. Kaj mi svetujete ali naj še malo počakam, preden se zmanjšam na 0,01 U?
@Bandit's Mom @Angela & Cleo
Hvala ❤️ 🙏 :bighug:

Last edited:
Hi @Šeča, Mimi's numbers are looking good and I would try a drop dose next. Congrats! :)

To measure a drop dose, push the plunger of the empty syringe in fully, keep it pressed and insert in the pen. Let go of the pressure on the plunger and it will draw a drop. When you insert the needle into Mimi, push the plunger and count to ten if she will let you.

Živjo @Šeča, Mimijeve številke so videti dobre in naslednjič bi poskusila s kapljicami. Čestitke!:)

Za odmerjanje kapljice potisnite bat prazne brizge do konca, ga držite pritisnjenega in vstavite v peresnik. Spustite pritisk na bat in injekcijska brizga bo potegnila kapljico. Ko iglo vstavite v Mimi, pritisnite bat in štejte do deset, če vam dovoli.
Dobro jutro @Bandit's Mom .
Nisem pravočasno videla tvojega sporočila, spala sem. AMPS je spet moder, zato sem ostala pri 0,10 U.

Danes bom počakala, če bodo številke dobre 🙏, bom poskusila s kapljicama 0.01 U, kot svetuješ. Hvala za tvoj odgovor in ker si tukaj za nas. :bighug:❤️😘

Kdaj je zadnji obrok za to noč? Za mačke, ki jemljejo majhne odmerke, prigrizek pri +8 ali +9 pomaga znižati AMPS/PMPS.
Mimi ima skoz hrano na voljo,zato ker je čisto po malem,drugače pa če bo pojedla večji obrok vse izbruha.
Po noči ima zadnji obrok PMPS +9 ali +10. Tko si mi ti svetovala in se obnese. Danes pa ni pojedla!
Zdej so številke ok. ☺️.
Ali na PMPS znižam na 0.01 U?

Mimi se slabo počuti. Ali naj zvišam na 010 U? Prosim, da mi svetujete, koliko še da ostane na 0.01 U?
😔🥹
Glad to hear that her labs are normal. I hope the Enterozoo helps! Is she feeling better now?

Any kind of infection, inflammation, pain etc can elevate BG. Give it another day. If she doesn't come back to greens, you might have to goo back up to 0.10U.

Give her a hug from me. :bighug: :bighug: :bighug:

Vesela sem, da so njeni izvidi normalni. Upam, da mi bo Enterozoo pomagal! Se zdaj počuti bolje?

Vsaka okužba, vnetje, bolečina itd. lahko zviša krvni sladkor. Počakajte še en dan. Če se ne vrne na zelenice, boste morda morali odmerek povečati na 0,10 enote.

Objemi jo od mene. :bighug: :bighug: :bighug:
Hvala za nasvet. Upam da bo vse ok. 🤗🤗🤗

Upam, da so višje številke in njeno slabo počutje le migetanje! Lepo je videti danes nekaj zelenja! :bighug: :bighug: :bighug:
Je že bolje, 💚💚🙏🙏🫶🫶. Mogoče je res "migetanje" ☺️.
Ali mi lahko poveste zakaj ji glukoza raste ko poje sveže meso goveje ali piščanca? Zeloo je občutljiva tudi na ribe. 🥺

Ali mi lahko poveste zakaj ji glukoza raste ko poje sveže meso goveje ali piščanca? Zeloo je občutljiva tudi na ribe. 🥺
Maybe they don't agree with her for some reason? Is it only fresh beef or chicken? Beef or chicken in commercial cat food doesn't give her any problems?

Morda se iz nekega razloga ne strinjajo z njo? Je to samo sveža govedina ali piščanec? Govedina ali piščanec v komercialni mačji hrani ji ne povzročata težav?
Če ji jaz dam čisto meso takoj glukoza se močno zviša. Če je v konzervah mačiji hrani pa nima težav. Težave ima če so ribe in morski sadeži v komercijali mačiji hrani.

Ali mi lahko pošljete kakšen link od kalkulatorja za izračun OH%.
Do you mean carbohydrate % when you say OH%?

If yes, here is one:
Cat Food Nutrition Calculator | Elizabeth C Scheyder

If you are using the Guaranteed Analysis values or Typical Analysis values that are on the cat food labels, you will only get approximate values of carb%.

Here is the low carb food list for the UK. Many of these are available in several countries in the EU via Zooplus, Maxipet etc.
Food Info for UK

Ali misliš na % ogljikovih hidratov, ko rečeš % OH?

Če je odgovor pritrdilen, je tukaj eden:
Kalkulator hranilne vrednosti mačje hrane | Elizabeth C Scheyder

Če uporabljate vrednosti zagotovljene analize ali tipične vrednosti analize, ki so navedene na etiketah mačje hrane, boste dobili le približne vrednosti odstotka ogljikovih hidratov.

Tukaj je seznam živil z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov za Združeno kraljestvo. Številna od teh so na voljo v več državah EU prek Zooplusa, Maxipeta itd.
Informacije o hrani za Združeno kraljestvo
JA, to sem mislila, % ogljikovi hidrati. Malo je problem v prevodu.
Jaz imam eden ampak bi rada da sem sigurna,da ne delam kakšno napako. Hvala ti da nam pomagaš.
🤗😘🤗😘

Če uporabljate vrednosti zagotovljene analize ali tipične vrednosti analize, ki so navedene na etiketah mačje hrane, boste dobili le približne vrednosti odstotka ogljikovih hidratov.

Tukaj je seznam živil z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov za Združeno kraljestvo. Številna od teh so na voljo v več državah EU prek Zooplusa, Maxipeta itd.

Pretvornik​

All
Jaz uporabljam tega.

Back