Šeča Member Since 2023 Jul 3, 2023 #1 Živio, Ponedeljek in novi začetek Imamo 1(.prvo) limeto . @Angela & Cleo @Banditova mama @tiffmaxee
Šeča Member Since 2023 Jul 3, 2023 #3 Angela & Cleo said: Videti je, da se Mimi počuti bolje. Lepo Click to expand... Ja, res se počutiš bolje. Mislim da bi limeta bila že prej,ampak jo je motil kužek pri sosedi ki je lajo celo noč(bil je v varstvu pri babici).
Angela & Cleo said: Videti je, da se Mimi počuti bolje. Lepo Click to expand... Ja, res se počutiš bolje. Mislim da bi limeta bila že prej,ampak jo je motil kužek pri sosedi ki je lajo celo noč(bil je v varstvu pri babici).
Šeča Member Since 2023 Jul 3, 2023 #5 Angela & Cleo said: Prijazno na PMPS :mačka: Click to expand...
Noah & me (GA) Member Since 2016 Jul 4, 2023 #6 @Šeča Vse najboljše! (To sem moral pogledati, angleščina je moj edini jezik.) It's her birthday
Šeča Member Since 2023 Jul 4, 2023 #7 Noah & jaz (GA) said: @Šeča Vse najboljše! (To sem moral pogledati, angleščina je moj edini jezik.) Imam rojstni dan Click to expand... hvalaaa
Noah & jaz (GA) said: @Šeča Vse najboljše! (To sem moral pogledati, angleščina je moj edini jezik.) Imam rojstni dan Click to expand... hvalaaa