5/9 Mimi AMPS 124/+4 59/+5 54/+6 45/+6.5 49

Hello everyone :cat: Today we have nice colors :cool: :D. We keep the PMPS at 1.5 U and stick to the 3x 40-50 or 1x protocol. <40?? Can we lower it already?
@Angela & Cleo ... :velik objekt::velik objekt::velik objekt:

Hi Seca, Very nice numbers :)!
In one of your recent posts, you had decided to do three drops under 50 on three separate days. You can decrease tonight if you want since Mimi is still considered a newly diagnosed diabetic (less than one year) or hold the dose for two more drops on two separate days. I would hold the dose since the trend is more blue and green but the choice is yours. You can always increase back to 1.5 if the numbers start trending up. :cat:
 
Živjo Seca, zelo lepe številke :)!
V eni od vaših nedavnih objav ste se odločili, da boste trikrat padli pod 50 v treh ločenih dneh. Nocoj lahko zmanjšate odmerek, če želite, saj Mimi še vedno velja za novo diagnosticirano sladkorno bolezen (manj kot eno leto) ali zadržite odmerek za dve dodatni kapljici dva ločena dneva. Zadržala bi dozo, saj je trend bolj modra in zelena, a izbira je vaša. Vedno lahko povečate nazaj na 1,5, če se številke začnejo povečevati. :mačka:[/KVOTA]
Živio Angela, sem vesela vašega odziva in mnenja.
Tudi sama razmišljam, da bi zadržala na 1.5 oz. 3x,kapljici v 3 dni. Ker imamo izkušnjo da se slabo odziva na 1x znižanje.
Bomo videli kako se bo Mimi odločila, :joyful: Njena je zadnja :mačka:
:velik objem::velik objem::velik objem:
 
Hi Angela, I am glad of your response and opinion.
I myself am thinking of keeping it at 1.5 oz. 3x, drops in 3 days. Because we have experience that it reacts poorly to 1x reduction.
We'll see how Mimi will decide, :joyful: Hers is the last :cat:
:hug::hug::hug:

Very true! It is up to the CAT :cat:. I think its wise to do the 3x and stick with the 1.5 dose. You test enough to keep her safe.
Your last test at+6.5 says she was 49. Is she over 50 yet?
 
Zelo res! To je odvisna od CAT :mačka:. Mislim, da je pametno narediti 3x in vztrajati pri 1,5 odmerku. Preizkušaš dovolj, da jo obvaruješ.
Vaš zadnji test pri +6,5 pravi, da je bila stara 49 let. Je že čez 50?
Ja, je že +8 61. Brez vas ne bi bilo toliko uspeha :mačka: :velik objem:
Hvala, da ste tukaj za nas :velik objem::velik objem::velik objem:
 
@Šeča Vidim, da danes skače od limete. Uživajte v spanju in prepričan sem, da bo zelo kmalu spet v zelenicah :velik objem::mačka:
Ja, res je da uživamo tudi vama želim isto,da uživate v velikooo zelenih oblakih :D :mačka: :velik objekt:
 
Last edited:
Back
Top