5/29 Mici PMPS 151 +2 88 +3 47

Gordana

Member Since 2023
https://felinediabetes.com/FDMB/posts/3074991/
Pozdrav. Mici preseneča :) . Ne poskakuje več tako visoko. Po rumeni ponoči in zjutraj, smo dan preživeli modro. Pravkar pa smo pridelali še tretjo limeto :D. Ob inzulinu ob 6 pm ni želela jest. Jedla je malo kasneje, čez dobre pol ure LC. Na +1 in +2 je dobila žličko in pol LC, pravkar na +3 sem ji dala 12% OH + kapljico tekočega sladkorja.
Jutri nižamo na 0.5. Nisem pričakovala, da bo šlo tako hitro.

@Angela & Cleo
@tiffmaxee
Mama @Diane Tyler
@Bandit's Mom

[
Pozdrav. Mici preseneča :) . Ne poskakuje več tako visoko. Po rumeni ponoči in zjutraj, smo dan preživeli modro. Pravkar pa smo pridelali še tretjo limeto :D. Ob inzulinu ob 6 pm ni želela jest. Jedla je malo kasneje, čez dobre pol ure LC. Na +1 in +2 je dobila žličko in pol LC, pravkar na +3 sem ji dala 12% OH + kapljico tekočega sladkorja.
Google Translate
@Angela & Cleo
@tiffmaxee
Mama @Diane Tyler
@Bandit's Mom
Greetings. Mici surprises  . He doesn't bounce as high anymore. After a yellow night and morning, we spent the day blue. We have just grown a third lime . She didn't want to eat with insulin at 6 pm. She ate a little later, after a good half hour LC. At +1 and +2 she got a teaspoon and a half of LC, just at +3 I gave her 12% OH + a drop of liquid sugar.
Tomorrow we lower to 0.5. I didn't expect it to go so fast.

Congratulations on the reduction. :cat:
Did you get another test after the +3?
Because insulin doesn't usually start to work until +2, it's ok that Mici didn't eat everything at shot time and ok that he ate at +1 and +2.

Just to translate this

Greetings. Mici surprises :) . He doesn't bounce as high anymore. After a yellow night and morning, we spent the day blue. We have just grown a third lime :D. She didn't want to eat with insulin at 6 pm. She ate a little later, after a good half hour LC. At +1 and +2 she got a teaspoon and a half of LC, just at +3 I gave her 12% OH + a drop of liquid sugar.
Tomorrow we lower to 0.5. I didn't expect it to go so fast.

Congrats on the reduction Gordana :cat:

Samo da prevedem to

Pozdravi. Mici preseneča :). Ne skače več tako visoko. Po rumeni noči in jutru smo dan preživeli modro. Pravkar smo pridelali tretjo limeto :D. Z inzulinom ob 18. uri ni hotela jesti. Jedla je malo kasneje, po dobre pol ure LC. Na +1 in +2 je dobila žličko in pol LC, samo na +3 sem ji dala 12% OH + kapljico tekočega sladkorja.
Jutri znižamo na 0,5. Nisem pričakoval, da bo šlo tako hitro.

Čestitke za znižanje Gordana :mačka:
Hvala :poljub::velik objem:

[

Pozdravi. Mici preseneti  . Ne skače več tako visoko. Po rumeni noči in jutru smo dan preživeli modro. Pravkar smo vzgojili tretjo limeto . Z inzulinom ob 18. uri ni hotela jesti. Jedla je malo kasneje, po dobre pol ure LC. Na +1 in +2 je dobila žličko in pol LC, samo na +3 sem ji dala 12% OH + kapljico tekočega sladkorja.

Čestitke za znižanje.:mačka:
Si dobil še en test po +3?
Ker inzulin običajno ne začne delovati do +2, je ok, da Mici ni pojedel vsega ob urinu in ok, da je jedel pri +1 in +2.
[

Pozdravi. Mici preseneti  . Ne skače več tako visoko. Po rumeni noči in jutru smo dan preživeli modro. Pravkar smo vzgojili tretjo limeto . Z inzulinom ob 18. uri ni hotela jesti. Jedla je malo kasneje, po dobre pol ure LC. Na +1 in +2 je dobila žličko in pol LC, samo na +3 sem ji dala 12% OH + kapljico tekočega sladkorja.

Čestitke za znižanje.:mačka:
Si dobil še en test po +3?
Ker inzulin običajno ne začne delovati do +2, je ok, da Mici ni pojedel vsega ob urinu in ok, da je jedel pri +1 in +2.

Sem. +3.5 75
Ne rabite skrbet, jo bom spremljala.
Hvala vam

Sem. +3.5 75
Ne rabite skrbet, jo bom spremljala.
Hvala vam
I was wondering what 21:30 meant lol I had to look it up and saw it was military times :cat:
You can always post it like this if you want to, in the 3 cell or if you want to call it a square you would put 47 ,then put 75 +3.5 in the same square right underneath the 47 , then you would have to color code it manually lime green. It's fine the way you are doing it though, now that I know to look up military times :bighug::cat:

Last edited:
pozdrav. Mici preseneča :). Ne poskakuje več tako visoko. Po rumeni ponoči in zjutraj smo dan preživeli modro. Pravkar pa smo pridelali še tretjo limeto :D. Ob inzulinu ob 18h ni želela jest. Jedla je malo kasneje, čez dobre pol ure LC. Na +1 in +2 je dobila žličko in pol LC, pravkar na +3 sem ji dala 12% OH + kapljico tekočega sladkorja.

@Angela & Cleo
@tiffmaxee
Mama @Diane Tyler
@Banditova mama
Mici ❤️ čestitke za znižanje.
Mimi nocoj je mal višje kot običajno :( .. :velik objem:

Back