5/27 Mici AMPS 104 +2 43 +2.5 68

Gordana

Member Since 2023
5/20 Mici PMPS 260, +3 215

Danes imamo :D dan. Pravkar sem jo nahranila z 18% OH . Čez dan ni veliko jedla. Odločila sem se , da vseeno dam 0.75 inzulina na AMPS 104. Vem, da še lahko pada v naslednjih urah. Jo bom spremljala. Zanima me kako dalje. Ali jutri nižam, ali še vstrajam na 0.75. Je muca, ki slabo reagira na nižanje. Danes je drugi padec pod 50.
@Angela & Cleo
@tiffmaxee
Mama @Diane Tyler
@Bandit's Mom
 
Translation
Today is :D day. I just fed her with 18% OH. She didn't eat much during the day. I decided to give 0.75 insulin on AMPS 104 anyway. I know it can still drop in the next few hours. I will follow her. I wonder how to proceed. Do I lower tomorrow, or do I persist at 0.75. She is a cat that reacts poorly to being put down. Today is the second drop below 50.
 
Prevod
Danes je :Ddan. Pravkar sem jo hranila z 18% OH. Čez dan ni jedla veliko. Vseeno sem se odločil, da dam 0,75 insulina na AMPS 104. Vem, da lahko še pade v naslednjih nekaj urah. Sledil ji bom. Zanima me kako naprej. Ali jutri znižam ali vztrajam pri 0,75. Je mačka, ki se slabo odziva na poniževanje. Danes je drugi padec pod 50.

Hvala :bighug:
 
Translation
Today is :D day. I just fed her with 18% OH. She didn't eat much during the day. I decided to give 0.75 insulin on AMPS 104 anyway. I know it can still drop in the next few hours. I will follow her. I wonder how to proceed. Do I lower tomorrow, or do I persist at 0.75. She is a cat that reacts poorly to being put down. Today is the second drop below 50.
I will tag Elise and Wendy for you whether to reduce or wait for the third drop under 50
@tiffmaxee
@Wendy&Neko
 
Hi Gordana Nice job getting her BG back to safe greens :cat:.
If you can continue to monitor Mici as you have been, I would wait for the third under 50 before lowering the dose. Let's see what others say to confirm.
Can you remove the 911 from the thread title please since Mici is in safe numbers?
Any idea why Mici isn't eating much? Is she behaving normally?
 
Živjo, Gordana. Lepo opravljeno, da si je GK vrnila na varno zelenje :mačka:.
Če lahko še naprej spremljaš Mici, kot si, bi počakal na tretjega pod 50, preden bi znižal odmerek. Poglejmo, kaj pravijo drugi v potrditev.
Ali lahko prosim odstraniš 911 iz naslova teme, ker je Mici na varnem?
Imate kakšno idejo, zakaj Mici ne je veliko? Se obnaša normalno?

Hvala Angela.
Lahko jo spremljam.
Obnaša se normalno. Včasih zjutraj ne želi jest, dokler se ne pokaka. Opažam tudi, da kadar ima normalen sladkor zaužije manj hrane.
 
Hvala Angela.
Lahko jo spremljam.
Obnaša se normalno. Včasih zjutraj ne želi jest, dokler se ne pokaka. Opažam tudi, da kadar ima normalen sladkor zaužije manj hrane.
Translation
Thank you Angela.
I can follow her.
He's acting normal. Sometimes in the morning he doesn't want to eat until he poops. I also notice that when he has normal sugar, he eats less food.
@Angela & Cleo
 
Back
Top