Če prejmete injekcijo pod 50, prosimo, ne dajajte odmerka insulina. Morate vstaviti, ne hraniti, čez 20 minut pozneje znova testirati, da vidite, ali GK narašča. In objavite in prosite za pomoč.
Nadaljujte s testiranjem tega cikla, če se GK zniža.
Vsakič, ko Mimi pade pod 50, morate zmanjšati za 0,25 enote.
Torej je novi sprejem 1 enota naprej . Zmanjšajte oceno pri naslednjem predhodnem odmerku.[/KVOTA]
Pozdravljena, sem hvaležna za vaš odziv,
Sicer nisem vedla tega,kar ste mi zdej napisali. @Banditova mama ,. Jaz bi naj sledila protokolu za mačke, ki ne zdržijo znižanja, to bi bilo 3x med 40-50 v 3 različnih dnevih ali 1x pod 40.
Kaj naj...ali PMPS znižam na 1U.
Hvala za vsa mnenja...
Mimi je bila diagnoza postavljena pred manj kot enim letom, tako da je protokol ena kapljica pod 50 in potem zmanjšaš povečanje.
Tri kapljice pod 50 so za mačke, ki ne prenesejo znižanj. In enkratni čas pod 40 je za mačke z dolgotrajnim diabetesom, ki imajo sladkorno bolezen več kot 1 leto.
Kdo si rekel, da narediš 3x padce pod 50?
@Bandit's Mom je rekla naj sledim temu protokolu,,, naj bi veljalo za postavljeno diagnozo pred manj kot enim letom..Mimi je bila postavljena diagnoza pred manj kot enim letom, tako da je protokol ena kapljica pod 50 in potem zmanjšal poslabšanje.
Tri kapljice pod 50 so za mačke, ki ne prenesejo znižanj. In enkratni čas pod 40 je za mačke z dolgotrajnim diabetesom, ki imajo sladkorno bolezen več kot 1 leto.
Kdo si rekel, da narediš 3x padce pod 50?
Banditova mama je rekla: ↑Mimi je bila diagnoza postavljena pred manj kot enim letom, tako da je protokol ena kapljica pod 50 in potem zmanjšaš odmerek.
Kdo ti je rekel, da narediš 3x padce pod 50?
Torej sem nardila napako na AMPS ker sem streljala 1.25 ...Del treh padcev pod 50 ali celo zmanjšal po enem padcu nikoli niso ustrelili pod 50. Če dobite predstrel pod 50, zastoj, ne podajajte, in preizkusite v 20 minutah. Dobro je, da naredite drugi test z drugim vbodom v uho, da se prepričate, da prvi test ni bil slab in nenatančen. Če je še vedno precej nizka (pod ali okoli 50), stojnica brez hrane. Če je nizka po zastoju, dajte nekaj čajnih žličk običajne hrane z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in preizkusite v 30, vendar še ne streljajte. Nato objavite za pomoč. Je to smiselno?
Govoril sem z @tiffmaxee v @Bandit's Mom in sta so mi povedali, da se znižate pod 50.
Oprosti, če sem te zmedla.

Oprosti,čakala sem, da mi kdo svetuje kdaj naj znižam na 1U?Žal ne morem prevesti, kar ste napisali.

Sorry, I didn't understand, I still didn't get an answer.
WHEN SHOULD I DOWNLOAD TO 1U
Waiting for another <50 or on PMPS
Thank you for your response and kindness.![]()
You've had 2 drops between 40 and 50 on this dose so far. You would reduce after 1 more drop below 50.Sorry, I was waiting for someone to advise me when to downgrade to 1U?![]()
Do zdaj ste imeli 2 kapljici med 40 in 50 na tem odmerku. Zmanjšal bi se, ko bi še 2 padla pod 50.
Živjo Seca
Ostanite pri 1,25, dokler ne dosežete drugega pod 50. Ko se to zgodi, boste zmanjšali. :velik objem:[/KVOTA]
Naslednji padec je znižanje?![]()
Sorry! Typo. I meant 1 more drop below 50. I have corrected my post above.We had 2 drops (drops) between 40 and 50, I'm waiting for another 2×??
Hvala,mislila sem da je napka na prevodu,zato toliko sprašujem.Oprosti! Tipkarska napaka. Mislil sem še 1 padec pod 50. Svoj zgornji post sem popravil.

Not at all! This was all me!Thank you, I thought there was a mistake in the translation, that's why I'm asking so many questions.
I make too many mistakes![]()

Sploh ne! Vse to sem bil jaz! :velik objekt::velik objekt::velik objekt:[/KVOTA]
:velik objem:[/KVOTA]
Sploh ne! Vse to sem bil jaz! :velik objem::velik objem::velik objem:[/KVOTA]
![]()
![]()
![]()