5/1 Mimi AMPS 49/+1 58/+3 61/+5 76/+7.5 149

If you get a preshot under 50 please do not give the dose of insulin. You need to stall don’t feed, and test again 20 minutes later to see if the BG is rising. And post and ask for help.
Please keep testing this cycle in case the BG drops further.
Any time Mimi drops under 50 you need to reduce the dose by 0.25 units.
So the new dose is 1 unit moving forward. Please reduce the dose at the next preshot. :)

Če prejmete injekcijo pod 50, prosimo, ne dajajte odmerka insulina. Morate vstaviti, ne hraniti, čez 20 minut pozneje znova testirati, da vidite, ali GK narašča. In objavite in prosite za pomoč.
Nadaljujte s testiranjem tega cikla, če se GK zniža.
Vsakič, ko Mimi pade pod 50, morate zmanjšati za 0,25 enote.
Torej je novi sprejem 1 enota naprej . Zmanjšajte oceno pri naslednjem predhodnem odmerku. :)[/KVOTA]
Pozdravljena, sem hvaležna za vaš odziv,
Sicer nisem vedla tega,kar ste mi zdej napisali. @Banditova mama ,. Jaz bi naj sledila protokolu za mačke, ki ne zdržijo znižanja, to bi bilo 3x med 40-50 v 3 različnih dnevih ali 1x pod 40.
Kaj naj...ali PMPS znižam na 1U.
Hvala za vsa mnenja...

Mimi was diagnosed less than a year ago, so the protocol is one drop under 50 and then you reduce the dose.
The three drops under 50 is for cats that can’t hold reductions. And the one time under 40 is for long term diabetic cats that have had diabetes longer than 1 year.
Who told you to do 3x drops under 50?

Mimi je bila diagnoza postavljena pred manj kot enim letom, tako da je protokol ena kapljica pod 50 in potem zmanjšaš povečanje.
Tri kapljice pod 50 so za mačke, ki ne prenesejo znižanj. In enkratni čas pod 40 je za mačke z dolgotrajnim diabetesom, ki imajo sladkorno bolezen več kot 1 leto.
Kdo si rekel, da narediš 3x padce pod 50?
Mimi je bila postavljena diagnoza pred manj kot enim letom, tako da je protokol ena kapljica pod 50 in potem zmanjšal poslabšanje.
Tri kapljice pod 50 so za mačke, ki ne prenesejo znižanj. In enkratni čas pod 40 je za mačke z dolgotrajnim diabetesom, ki imajo sladkorno bolezen več kot 1 leto.
Kdo si rekel, da narediš 3x padce pod 50?
@Bandit's Mom je rekla naj sledim temu protokolu,,, naj bi veljalo za postavljeno diagnozo pred manj kot enim letom..
kaj je prav ?

Mimi je bila diagnoza postavljena pred manj kot enim letom, tako da je protokol ena kapljica pod 50 in potem zmanjšaš odmerek.
Kdo ti je rekel, da narediš 3x padce pod 50?
Banditova mama je rekla:
Oprosti, oprosti. Naj pojasnim. Nocoj zmanjšaš na 0,5U.

To so pravila za pridobitev znižanja za mačke, ki so manj kot eno leto od diagnoze sladkorne bolezni v TR:
  • en sam padec pod 50 mg/dL, oz
  • 3 kapljice med 40 - 50 mg/dL v 3 ločenih dneh za mačke, ki so pokazale, da redukcija ne drži dobro ali
  • ko ima mačka redno najnižje vrednosti GK v normalnem območju zdrave mačke (50–80 mg/dl) in ostane pod 100 mg/dl skupno vsaj 1 teden .
Če jih znižate na 0,5U, ne uspete in jih morate ponovno povečati na 0,75U, ki jih imate v prihodnjih možnostih, da upoštevate pravilo za mačke, ki ne držite znižanja. Torej ne bi znižali po 1 padcu pod 50, ampak po 3 padcih med 40 in 50 v 3 ločenih dneh. Ne glede na to, kateremu pravilu zmanjšanje sledite, padec pod 40 pomeni, da zmanjšate stroške.

Upam, da sem bil tokrat bolj jasen?

Part of the three drops under 50 or even if reducing after one drop is never shoot under 50. If you get a preshot under 50, stall, don’t feed , and test in 20 minutes. It’s a good idea to get a second test with another ear prick to make sure the first test was not a bad strip and not accurate. If still pretty low (under or around 50) stall without food. If low after stalling feed a couple teaspoons of regular low carb food and test in 30 but do not shoot yet. Then post for help. Does this make sense?

Del treh padcev pod 50 ali celo zmanjšal po enem padcu nikoli niso ustrelili pod 50. Če dobite predstrel pod 50, zastoj, ne podajajte, in preizkusite v 20 minutah. Dobro je, da naredite drugi test z drugim vbodom v uho, da se prepričate, da prvi test ni bil slab in nenatančen. Če je še vedno precej nizka (pod ali okoli 50), stojnica brez hrane. Če je nizka po zastoju, dajte nekaj čajnih žličk običajne hrane z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in preizkusite v 30, vendar še ne streljajte. Nato objavite za pomoč. Je to smiselno?
Torej sem nardila napako na AMPS ker sem streljala 1.25 ...
Hvala za odziv, in pojasnilo,tega mi nobeden ni omenil niti sem kje prebrala. :( .Ali lahko svetujete, kaj naj na PMPS znižam na 1U ali zadržim 1.25U? :velik objekt:

Last edited:
Sorry, I didn't understand, I still didn't get an answer.
WHEN SHOULD I DOWNLOAD TO 1U
Waiting for another <50 or on PMPS
Thank you for your response and kindness.:bighug:

Sorry, I was waiting for someone to advise me when to downgrade to 1U? :(
You've had 2 drops between 40 and 50 on this dose so far. You would reduce after 1 more drop below 50.

Last edited:
Back