4/22 Mimi AMPS 349/+4 288/+6 302 PMPS 346/+3 377/+4.5 353 /

Šeča

Member Since 2023
Ali mi lahko kdo kaj svetuje? Mimi zavrača hrano ki je do zdaj jedla, ne bruha. Rada je* kuhanega piščanca ali mleto goveje meso (sveže). Sem opazila, da od (piščanc,goveje) mesa BG gre visoko, kar se tudi vidi zadnja 2 dneva. Strah me da se kaj dogaja...
Kaj naj??? Povišam na 1U ali počakam še kakšen cikl?
@Wendy&Neko @Banditova mama @Angela & Cleo ...
 
Per Google Translate
Can someone give me some advice? Mimi refuses the food she has eaten so far, she does not vomit. She likes* cooked chicken or ground beef (fresh). I noticed that the BG of (chicken, beef) meat is going high, which can also be seen in the last 2 days. I'm afraid something is happening...
What should??? Do I upgrade to 1U or wait another cycle?
@Wendy&Neko @Banditova mama @Angela & Cleo ...
:bighug::bighug::bighug::bighug:
Per the TR protocol, you hold the dose for 6 cycles. You can increase in in the morning to 1.0.
Is Mimi nauseous? Is the Vet sure this is not pancreatitis?
 
Per Google Translate

:velik objekt::velik objekt::velik objekt::velik objekt:
Po protokolu TR vzdržujte 6 ciklov. Zjutraj lahko povečate na 1,0.
Je Mimi slabo? Je veterinar prepričan, da to ni pankreatitis?
Ni prepričan je rekla da počakamo do ponedeljka,je dala 2x prevomax,ker misli da se bo umirilo po 2x injekcije.
Kaj mi svetujete za hrano,ali je pametno da dajem surovo goveje meso,in piščanca. Vem da se od tega dviga BG
Ne bruha,sicer se skriva in imam občutek da je bol.
 
Last edited:
Back
Top