3/4 Mimi AMPS 131, 77+5/58+7/54+9 PMPS 85, 76+1/40+4

@Šeča
You said in one of your past post that
Poskusam slediti SLGS protokolu.

Katero metodo odmerjanja uporabljate SLGS ali TR?

Ali lahko dodate, kateri metodi odmerjanja sledite, in jo dodate v svoj podpis in svojo preglednico na vrhu
 
Last edited:
Čestitam za znižanje! :)Dovolj testiraš, zato ti predlagam, da nadaljuješ s TR. Daje vam najboljšo možnost, da Mimi vzpostavite strogo urejeno - kar je prvi korak k remisiji.
Hvala od srca, za spodbudne besede zelo ste nam ulepšali dan.
:velik objekt::velik objekt::velik objekt:
 
Back
Top