3/15 Mimi, AMPS 281, +3 238,+4 266,+7 265 PMPS 346

Šeča

Member Since 2023
Po znižanju na 0,50. (2. dneva) Mimi se je slabo počutila in malo jedla, 1. bruhala. Danes je boljša in začela jesti normalno.
Rada bi vaše mnenje za Mimine številke. Ostanemo na 0,50 U?
Hvala da nam pomagate....
@Banditova mama @Angela & Cleo
 
After lowering it to 0.50. (2nd day) Mimi felt bad and ate little, 1. vomited. Today she is better and started eating normally.
I would like your opinion on Mimi's numbers. Do we stay at 0.50 U?
Thanks for helping us....
She does look like she needs an increase. See what she does tonight and where she is at AMPS tomorrow. If much lower, hold the dose. If not, increase to 0.75U
If in doubt, post here at the time of the morning shot and check. :-)
 
Res je videti, kot da potrebuje povišanje. Oglejte si, kaj počne nocoj in kje bo jutri na AMPS. Če je veliko nižji, zadržite odmerek. Če ne, povečajte na 0,75U
Če ste v dvomih, objavite tukaj ob jutranjem posnetku in preverite. :)[/KVOTA]

V redu. Sledila bom vašim navodilom.
Hvala
 
Back
Top