3/12 Mimi AMPS 157,+4 198.+6 229,+9 263 PMPS 319, +2 293

pozdrav
Danes je Mimi slabo jedla, številke so tudi visoke...prosim za mnenje, kako naprej?
ali je to zaradi padca glukoze?
@Banditova mama @Mama Diane Tyler
Congrats on the reduction
Translation
Greetings
Today Mimi ate poorly, the numbers are also high...please give me your opinion, how to proceed?
is it due to the drop in glucose?
I'm no expert but yes she could be bouncing from the lower numbers from last night.
Let's see what Bhooma @Bandit's Mom has to say

Čestitam za znižanje
Prevajanje
Pozdravi
Danes je Mimi slabo jedla, tudi številke so visoke...prosim za vaše mnenje, kako naprej?
je to posledica padca glukoze?
Nisem strokovnjak, danes bi lahko odskočila od nižje številke od sinoči.
Poglejmo, kaj pravi Bhooma @Banditova mama
enako tudi mislim, rada bi še vaše mnenje

Jaz sem pozabila označiti Angelo ‍,❤️.res mi je pomagala sinoči in sem hvaležna @Angela & Cleo
❤️ ❤️ ❤️
You did all the work, I just watched :bighug:
@Angela & Cleo
Ang the only reason I'm tagging you is because I saw you helped Seca out last night ,do you think Mimi is bouncing from those lime greens last night .I put the translation in post #3
Thank you Angela :cat:
Yes her glucose today is the textbook definition of bouncing.

Bouncing - Bouncing is simply a natural reaction to what the cat's system perceives as a BG value that is "too low". "Too low" is relative. If a cat is used to BGs in the 200's, 300's, or higher for a long time, then even a BG that drops to 150 can trigger a "bounce". Bouncing can also be triggered if the blood glucose drops too low and/or too fast.The pancreas, then the liver, release glucogon, glycogen and counter-regulatory hormones. The end result is a dumping of "sugar" into the bloodstream to save the cat from going hypoglycemic from a perceived low. The action is often referred to as "liver panic" or "panicky liver". *Usually*, a bounce will clear kitty's system within 3 days (6 cycles).
I hope Google translates the above accurately.

❤️ ❤️ ❤️
Ti si opravil vse delo, jaz sem samo gledal:velik objem:

Da, njena današnja glukoza je učbeniška definicija poskoka.

Poskakovanje – poskakovanje je preprosto naravna reakcija na tisto, kar mačji sistem zazna kot vrednost GK, ki je »prenizka«. "Prenizko" je relativno. Če je mačka dlje časa navajena na GK 200, 300 ali višje, lahko celo GK, ki pade na 150, sproži "odboj". Odbijanje se lahko sproži tudi, če glukoza v krvi pade prenizko in/ali prehitro. Trebušna slinavka, nato jetra, sproščajo glukogon, glikogen in protiregulacijski hormon. Končni rezultat je odlaganje "sladkorja" v krvni obtok, da se mačka reši pred hipoglikemijo zaradi znanih nizkih vrednosti. Dejanje se pogosto imenuje "jetrna panika" ali "panična jetra". *Običajno* bo odboj očistil mačkin sistem v 3 dneh (6 ciklov).
Upam, da bo Google pravilno prevedel zgoraj.
Vse prebrala, in razumela,mislim da je Mimi na dobri poti remisije ❤️
Hvala ❤️ vsem

❤️ ❤️ ❤️
Ti si opravil vse delo, jaz sem samo gledal:velik objem:

Da, njena današnja glukoza je učbeniška definicija poskoka.

Poskakovanje – poskakovanje je preprosto naravna reakcija na tisto, kar mačji sistem zaznava kot vrednost GK, ki je »prenizka«. "Prenizko" je relativno. Če je mačka dlje časa navajena na GK 200, 300 ali višje, lahko celo GK, ki pade na 150, sproži "odboj". Odbijanje se lahko sproži tudi, če glukoza v krvi pade prenizko in/ali prehitro. Trebušna slinavka, nato jetra, sproščajo glukogon, glikogen in protiregulacijske hormone. Končni rezultat je odlaganje "sladkorja" v krvni obtok, da se mačka reši pred hipoglikemijo zaradi zaznane nizke vrednosti. Dejanje se pogosto imenuje "jetrna panika" ali "panična jetra". *Običajno* bo odboj očistil mačkin sistem v 3 dneh (6 ciklov).
Upam, da bo Google pravilno prevedel zgoraj.

To tudi pomeni, da ostajamo na 0,50 U.

Back