Mici AMPS 306

Gordana

Member Since 2023
https://felinediabetes.com/FDMB/posts/3076950/

Dobro jutro. Dolgo časa se nisem oglasila.
Mici ne prenaša dobro nižanja.
Odločila sem se, da ji nižam po kapljicah. Inzulin sem odmerjala z digitalnim merilcem. Nekje na poti sem ga zelo polomila. Nikakor ne prideva na lepše številke in jaz se počutim tako krivo.
Ali bi bilo smiselno dozo inzulina vrniti na 0,75, naj še vztrajam na 0,50 (regular)? Ali so to ponovno poskoki ali premala doza inzulina ?
@tiffmaxee
Mama @Diane Tyler
@Bandit's Mom
@Angela & Cleo

Grom Google Translate
Good morning. I haven't heard from you in a long time.
Mici does not tolerate lowering well.
I decided to give her drips. I dosed insulin with a digital meter. Somewhere along the way I broke it badly. There's no way we're coming up with nicer numbers and I feel so guilty.
Would it make sense to return the insulin dose to 0.75, should I still insist on 0.50 (regular)? Are these spikes again or an insufficient dose of insulin?

Sorry I just saw this.
Don't feel bad. A cats insulin needs change. :bighug:
It does look like she could use a bit more insulin, but then Mici gave a 70 last night:banghead:.
I'd hold this a couple of cycles to see if she clears the bounce. Then increase @Bandit's Mom @tiffmaxee ?
How is Mici overall? Peeing, pooping, playing, preening and purring?

Grom Google Translate
Dobro jutro. Že dolgo se nisem slišal.
Mici slabo prenaša spuščanje.
Odločil sem se, da ji dam kapljice. Inzulin sem si doziral z digitalnim merilnikom. Nekje na poti sem ga hudo zlomil. Ni možnosti, da pridemo do boljših številk in počutim se tako krivega.
Ali bi bilo smiselno vrniti dozo inzulina na 0,75, naj še vedno vztrajam pri 0,50 (navadni)? So to spet skoki ali premajhen odmerek insulina?

Oprosti, pravkar sem videl to.
Ne počuti se slabo. Mačji inzulin potrebuje spremembo.:velik objem:
Videti je, da bi lahko rabila malo več inzulina, a potem je Mici sinoči dala 70 :banghead:.
Pridržal bi to nekaj ciklov, da vidim, če je odpravila odboj. Nato povečajte @Bandit's Mom @tiffmaxee ?
Kako je Mici na splošno? Lulanje, polulanje, igranje, češljanje in predenje?

Občasno je še vedno zaprta. Dajem bučke, psyllium. Drugih sprememb ni. Sem naročila nov Lantus. Tega uporabljamo že 3 mesece, mogoče že slabše deluje. Bom počaka še par ciklov. V torek dobim nov Lantus.
Hvala vam :bighug:

Back