κάποια μέλη από την Ελλάδα εδώ που ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν.
@Αλεξάνδρα Παππά
[ΧΡΗΣΤΗΣ=38601]@Άννα1[/ΧΡΗΣΤΗΣ]
[ΧΡΗΣΤΗΣ=44509]@Matty&Family[/ΧΡΗΣΤΗΣ]
[ΧΡΗΣΤΗΣ=44446]@hellen_maggie[/ΧΡΗΣΤΗΣ]
[ΧΡΗΣΤΗΣ=30106]@Γιάννα[/ΧΡΗΣΤΗΣ]
[ΧΡΗΣΤΗΣ=38618]@Carol & Rico[/ΧΡΗΣΤΗΣ]
Φαίνεται ότι τα μέλη στην Ελλάδα Lantus. Κάποια χρησιμοποιούσαν αρχικά Caninsulin, αλλά τελικά άλλαξαν. Το Caninsulin είναι στην πραγματικότητα για σκύλους.
Οι αριθμοί στο υπολογιστικό σας φύλλο είναι πολύ σποραδικοί για να σας βοηθήσουν τα μέλη ιδιαίτερα. Πρέπει να κάνετε έλεγχο πριν από κάθε ένεση ινσουλίνης, ώστε να γνωρίζετε ποιο είναι το επίπεδο της γάτας σας και να προσπαθείτε να κάνετε μερικούς ελέγχους κατά τη διάρκεια της ημέρας ή του βράδυ, αν μπορείτε.
Τι ταΐζετε τη γάτα σας; Τα μέλη της Ελλάδας μπορούν να σας προτείνουν τροφές.
hellen- maggie γειά σου! Η αλλαγή της ινσουλίνης είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Είμαι κι εγώ πολύ καινούργια σ' αυτό. Για την τροφή δεν μπορώ να σου πω πολλά. Αυτό που μπορώ να προτείνω είναι η μετάβαση σε υγρή τροφή κατάλληλη για την περίπτωση σας. Νομίζω ότι θα δεις καλύτερα αποτελέσματα με την υγρή τροφή σε σχέση με την ξηρά. Καλή συνέχεια.Καλώς ήρθες κι εσύ εδώ!Ήταν πολύ ωραίο που κουβεντιάσαμε νωρίτερα, σίγουρα είσαι στο σωστό δρόμο! Πιστεύω ακράδαντα ότι θα λάβεις πολλή βοήθεια εδώ στο φόρουμ, οπότε συνέχισε να κάνεις ερωτήσεις και να δημοσιεύεις, είμαστε εδώ για σένα!
Ο συνδυασμός υγρής με ξηρά στην δική μας περίπτωση δεν πήγε καλά. Πολύ ανεβασμένα νούμερα. Το τεστ το κάνω εύκολα γιατί είναι πολύ ήρεμος και συνεργάσιμος. Μην αισθάνεσαι άσχημα. Αν δεν συνεργάζεται είναι πολύ δύσκολο για πιθανώς να χρειάζονται δύο άτομα. Ο ένας να κρατάει σε κάποια κουβερτούλα ή πετσέτα αν είναι δυνατό και ο άλλος να κάνει την μέτρηση. Αν το πρόβλημα είναι ο δικός σας φόβος να μην τον πονέσει αυτό είναι λάθος σκεπτικό. Του κάνετε μόνο καλό με τις μετρήσεις και δεν πονάει όσο νομίζεις. Τίποτα δεν είναι λάθος. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Ίσως αν το κάνατε σαν παιχνίδι με κάποιο κέρασμα να γίνει πιο εύκολο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.Basically feeding with pro plan diabetic wet food,but when I’m not home I have a bowl with dry food same brand. Can I ask you how manage the tests? I’m doing something wrong or I have a very difficult to handle cat? I really don’t knowI feel so disappointed when I don’t achieve the test
Pro plan sterilized wet. Unfortunately is the only food that he accepted. I'm keep trying to change the food. Try to take samples from the tale. It doesn't hurts at all.Εχω δοκιμάσει τα πάντα αντιδράει σε όλα.ελπιζω να το βρούμε σύντομα γιατί νιώθω ότι όσο πάμε στα τυφλά δεν τον βοηθάω όσο θα έπρεπε. Εσυ τι τροφή δίνεις ;
Ξύρισμα την ουρά σε ένα σημείο. Το έκανε η κτηνίατρος και δεν το κατάλαβε ο γάτος μου. Περίπου στην μέση της ουράς. Δυστυχώς χωρίς μέτρηση βαδίζεις στα τυφλά. Πρέπει να κάνετε πολλές εξετάσεις στον γιατρό φρουκτοζαμίνης. Και αυτός να ρυθμίζει την δόση κάθε φορά. Μιλήστε παρακαλώ μαζί του.P
Pro plan sterilized wet. Unfortunately is the only food that he accepted. I'm keep trying to change the food. Try to take samples from the tale. It doesn't hurts at all.
Ναι μου το έδειξε η κτηνίατρος.Μπορείς να κάνεις μέτρηση κ από την ουρά ; Αλήθεια δεν το ήξερα. Μόνο για αυτι κ πατουσακι.
Ναι κάνουν μία εξέταση και βγαίνει ο μέσος όρος γλυκόζης. Νομίζω λέγεται φρουκτοζαμίνη για τους ανθρώπους αντίστοιχη είναι η γλυκοζηλιωμένη. Από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις τις τυπικές μετρήσεις στο σπίτι 1 AMPS και 1 PMPS και 1 στο +6 AMPS και μία στο +6 PMPS, καλά είναι να γίνεται η εξέταση αίματος για τον μέσο όρο της γλυκόζης σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς σε σχέση με την δόση. Αν καταφέρεις να πάρεις τα δείγματα μέσα στο 24ωρο δεν χρειάζεται η εξέταση στον γιατρό. Η αυξήσεις που βλέπεις στα AMPS AND PMPS μπορεί να προέρχονται και από rebounds.Πρέπει να κάνω εξετάσεις αίματος στον γιατρό εννοείς ; Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Ο γιατρός μου λέει να ανεβάζω δόση με βάση τις μετρήσεις που κάνω στο σπίτι. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο κ δεν το ξέρω ;