8.20 Mimi AMPS 277/ +4 216/+8 157 PMPS/ 135/+4 95

Živijo
we are on the right track . mimi started eating canned food, and it's already getting better .
I'm wondering how long I can keep 1.5. when should i downgrade?
@Bandit's Mom @Angela & Cleo @tiffmaxee
:hug::hug::hug:
@Banditova mama @Angela & Cleo @tiffmaxee
:velik objem::velik objem::velik objem:
I was just thinking about you and Mimi. I'm so glad to hear she's feeling better and happier to see that green :). Stay with the 1.5 units for at least another 2 cycles to equal 6 cycles in total, then reassess :bighug:

Ravno razmišljala sem o tebi in Mimi. Tako sem vesel, ko slišim, da se počuti bolje in je srečnejša, ko vidi to zeleno :). Ostanite z enoto 1,5 vsaj še 2 cikla, da skupaj dobite 6 ciklov, nato ponovno ocenite :velik objem:
@Angela tko ste hitri, z odgovorom,,, hvala da mislite na Mimi,
Hvala za nasvet, počakala bom še 2 cikla pol se slišimo kako naprej.
:bighug::bighug::bighug:

Ravno razmišljala sem o tebi in Mimi. Tako sem vesel, ko slišim, da se počuti bolje in je srečnejša, ko vidi to zeleno :). Ostanite z enoto 1,5 vsaj še 2 cikla, da skupaj dobite 6 ciklov, nato ponovno ocenite :velik objem:
@Angela oprosti, Mimi je že 2 cikla po 1.5 imela jutri 8.21.bo 3.cikel.
ali jutri ocenim kako naprej,,

Vesel sem, da slišim, da se Mimi počuti bolje in se zdi, da se to pozna na njenih številkah. Lepo je spet videti zelenice! :D[/KVOTA]
Hvala @Bandit's Mom :bighug:
Veliko so pomagale dodatne injekcije proti bolečinam. Lepo je začel jesti svoje konzerve.
Ali se držim TR- 3x < 50,ali 1x <40?
:velik objem::velik objem:

Thanks @Bandit's Mom :bighug:
Additional pain injections helped a lot. He started eating his canned goods nicely.
Do I stick to TR- 3x < 50, or 1x < 40?
Yes, wait for her to earn a reduction to reduce. You can do 1 drop below 50 also since she is not yet a long term diabetic and as she breaks through glucose toxicity, her insulin requirements may come down rapidly.

Back