7/24 MIMI AMPS 101/+4 99/+6 95 PMPS/95

Živio
Potrebujem mnenje, kaj mislite, da se dogaja z Mimi, ali se igra z mano :woot:. Ko bi se zmanjšala na 0,25 pa brcne v modro :kul:. :banghead:Zanima me kako se imenuje njeno stanje? Nasvet prosim in hvala
@Angela & Cleo @tiffmaxee
:bighug: :bighug: :bighug:

From Google Translate:
Hello
I need an opinion, what do you think is going on with Mimi, is she playing with me :woot:. When it was reduced to 0.25, it kicks into the blue :cool:. :banghead:I wonder what her condition is called? Advice please and thank you


Hi Seca - I think Mimi is bouncing from the 7/23 PMPS of 58. I would hold the dose a couple of more cycles. Her overall BGs look good.:cat:
 
Iz Google Prevajalnika:
zdravo
Potrebujem mnenje, kaj misliš, da se dogaja z Mimi, ali se igra z mano :woot:. Ko se zniža na 0,25, brcne v modro :kul:. :banghead:Zanima me, kako se imenuje njeno stanje? Prosim za nasvet in hvala


Živjo Seca – mislim, da Mimi odskakuje od 7/23 PMPS 58. Zadržal bi odmerek še nekaj ciklov. Njene splošne GG izgledajo dobro. :mačka:[/KVOTA]
Zdravo Angela, Vem da je na splošno BG ok. sem zelooo vesela :woot:. kaj mislite koliko ciklov naj počakam, če bo vse OK temno zelena?
 
Hello Angela, I know that in general BG is ok. I'm very happy :woot:. how many cycles do you think I should wait if everything is OK dark green?

That's a good question and I'm not sure of the answer :joyful:.
I think that as long as you are getting nadirs of 50-80mg/dl, I would continue to hold the dose. Elise @tiffmaxee would you agree?
 
Pozdravljena Angela, vem, da je na splošno BG ok. Zelo sem vesela :woot:. koliko ciklov mislite, da naj počakam, če je vse v redu temno zeleno?

To je dobro vprašanje in nisem prepričan o odgovoru :joyful:.
Mislim, da bom še naprej vzdrževal podporo, dokler boste dosegli najnižje vrednosti 50-80 mg/dl. Elise @tiffmaxee se strinjaš?
:joyful: :joyful:Vprašanje za 1milon dolarjev... Hvala za prijaznost , se bom držala vaših nasvetov :stroljub:. Najboljša skupina ste :velik objem: :velik objem: :velik objem:
Želim vsem mačkam :cat: da plavajo v temno zeleni barvi :velik objem:
 
From Google Translate:
Hello
I need an opinion, what do you think is going on with Mimi, is she playing with me :woot:. When it was reduced to 0.25, it kicks into the blue :cool:. :banghead:I wonder what her condition is called? Advice please and thank you


Hi Seca - I think Mimi is bouncing from the 7/23 PMPS of 58. I would hold the dose a couple of more cycles. Her overall BGs look good.:cat:

With that low 50’s there’s no room to increase so hold the dose.
 
Back
Top