7/20 MIMI AMPS 108/+4 67/+5 72/+7 90/+9 79 PMPS 97

From Google Translate
I wonder how long we should stay at 0.5 U. Should we wait for the limes ??? What do you advise me?

Today is day 7 in mostly greens. That's very exciting. I might try to reduce the dose to 0.25 as long as tomorrow morning is a green AMPS. If not, I would hold the 0.50 dose for a few more cycles.

@tiffmaxee @Bandit's Mom what do you think?
 
Iz Google Prevajalnika
Zanima me koliko časa naj ostanemo pri 0,5 U. Ali naj počakamo na limete ??? Kaj mi svetujete?

Danes je 7. dan v večini zelenic. To je zelo razburljivo. Morda bom poskusil znižati stroške na 0,25, če bo zjutraj zjutraj zeleni AMPS. Če ne, bi z uporabo 0,50 zadržal še nekaj ciklov.

@tiffmaxee @Banditova mama kaj misliš?
Hvala za nasvet tega se bom držala. Držim pesti in tačke da bo uspelo :bighug::bighug::bighug:
 
Zanima me, če je Mimi sinoči padla nižje. To bi pojasnilo današnji cikel.
Ne vem ali vidite Mimin ss. Lahko da sem zamudila.Sem upisala kar sem naredila.+3 81/ +5 90
Mogoče da sem streljala v kožošček. @Ariana je takega mnenja. Počakal bom še kakšen cikl da vidim kaj se bo dogajalo,ali jo spet kaj boli.
Hvala za odziv :velik objem::velik objem:
 
Back
Top