5/23 Mimi AMPS 90/+3 47/+4 56/+5,5 45/+7 50,41/8,5 67/+11 77 PMPS 76

Pozdravljeni
Danes je bil zelo pester dan kot nikoli do zdaj, :nailbiting:. Smo dosegli znižanje na 1U. Upam, da ne bo velikega odboja :banghead:na visoke številke.
lepo se imejte vse :mačka: od :DMimi :velik objem::velik objem:
@Angela & Cleo @tiffmaxee @Mama Diane Tyler
:bighug: :bighug: :bighug:
hello
today was a very colorful day like never before, . we achieved a reduction to 1u. I hope there won't be a big rebound to high numbers.
have a good time everyone :cat: from Mimi :big hug::big hug:
Very colorful!!! Congrats on the reduction :cat: good luck on the new dose.
 
That’s a very strong depot. Reduce to 1.0 unit. If low tonight at pmps you might want to skip to drain it. There could be a bounce though. That’s too long to be in 40’s. Did you feed hc to get the bg up? How many times?
 
To je zelo močno skladišče. Zmanjšajte na 1,0 enoto. Če je nocoj pri pmps nizka, boste morda želeli preskočiti, da jo izpraznite. Lahko pa pride do odboja. To je predolgo, da bi bil v 40-ih. Si nahranil hc, da bi dvignil bg? Kolikokrat?
Zdravo in hvala za mnenje. Mimi je bila do zdej zelo občutljiva na OH. 7% je hitro dvignulo BG.
Danes pa ni tko reagirala,na +3 ko je imela padec,je dobila 7% OH manjši obrok. Na +4 normalen obrok 4% OH. Sem mislila da se bo uredilo pol je bil spet padec na +5.5. Takrat je dobila 12% OH.Od takrat ima na voljo skoz hrano in je normalno.
Zanima me koliko bi mogla biti nizka na PMPS da bi preskočila streljanje,nikoli nisem preskočila zato me zanima.
Prosim za odgovor ker bi mogla cez 40 min streljatii.
Hvala
 
@tiffmaxee from Google Translate:


Hello and thanks for your opinion. Mimi has been very sensitive to OH until now. 7% raised BG rapidly.
Today, no one reacted, at +3 when she had a fall, she got a 7% OH smaller meal. At +4 a normal meal of 4% OH. I thought it would be alright, the pole was again down to +5.5. At that time she was given 12% OH. Since then she has had it available through food and is normal.
I'm wondering how low I could be on PMPS to skip shooting, I've never skipped so I'm curious.
Please answer because I could shoot for over 40 minutes.
Thank you

on the PMPS, how low do I sand the shooting.
Mimi has food available throughout, from 4% to 12% OH

@tiffmaxee Hi Elise, sorry I wasn't around. Looks like Mimi was fed:
+3 BG 41 7%
+4 BG 56 4%
+5.5 BG 45 12% and 12% ever since

@Šeča no one responded sooner. I see that you shot 0.50 for the PMPS 76. Can you get a +1 or +2? What % carb have you fed with the PMPS?
 
When under 50 feed hc which is 15%+.
Do I keep 1U on AMPS?

Pri AMPS bi dal 1U, če ima Mimi več kot 50 BG. Elise and Bhoomalahko potrdiš?
I would give 1U at AMPS as long as Mimi is over 50 BG. @tiffmaxee @Bandit's Mom can you confirm?

Yes to 1.0 but if green you might need mc, 10-14% since tge depot might be in play. The .5 dose should have drained it some. Nice cycle tonight.
 
Congrats on the reduction! :-)
As long as you can monitor, you can shoot any number over 50 without stalling. You have shot a 56 before.
 
Čestitam za znižanje! :)
Dokler lahko spremljate, lahko streljate poljubno število nad 50 brez zastoja. Ustrelil si že 56.
@Bandit's Mom sem mislila, da ste pozabili na Mimi:(
Hvala, da ste se oglasili, zelo cenim mnenja vseh, in da nam date napotke da naredimo najboljše za naše :mačka: .
:velik objekt: :velik objekt:
 
SPLOH NE! :velik objem:Zadnja 2 tedna sem potoval in videl sem, da ste v dobrih rokah z @Angela & Cleo
Sem videla na Banditovi preglednici, da se nekaj dogaja :bookworm:,in se ne oglašate.
Vem da smo v dobrih rokah,in hvaležna @Angela & Cleo @tiffmaxee in ostali :mačka:...
:velik objekt: :velik objekt:
Na AMPS ni veliko odskočila upam, da se bo tako nadeljevalo:kul:
 
Last edited:
Back
Top