5/18 MIMI AMPS 90/+3,5 41/+4,5 54

Zdravo :mačka:
Mimi sledi protokolu 3x (kapljice) v 3 dneh med 40 in 50 ali 1x <40.
Kaj mislite, ali Mimi danes zasluži znižanje na 1U? Glede na njeno preglednico :D :cool:
@Angela & Cleo @tiffmaxee @Banditova mama
:bighug: :bighug: :bighug:
Mimi follows the protocol 3x (drops) in 3 days between 40 and 50 or 1x <40.
What do you think, does Mimi deserve a drop to 1U today? According to her spreadsheet  

Hi @Šeča today is drop 2 of 3 on the 1.25 dose. One more to go. It seems to me that it won't be long before she gives you 3 of 3 ;). Of course if she gives you anything under 40 you reduce right away.
 
Mimi sledi protokolu 3x (spusti) v 3 dneh med 40 in 50 ali 1x <40.
Kaj menite, ali si Mimi danes zasluži padec na 1U? Glede na njeno preglednico  

Živjo @Šeča danes je kapljica 2 od 3 na odmerek 1,25. Še ena do konca. Zdi se mi, da ne bo minilo dolgo, ko ti bo dala 3 od 3 ;). Seveda, če ti da kaj pod 40, takoj znižaš.
Ja, je 2 od 3 kapljica, samo sem mislila ker je tko nizko (41), in na njeno preglednico da lahko znižam na 1U.
Kot ste rekli, sigurno bo hitro povedala Mimi da hoče znižanje :).
Bom počakala še eno brco na limeto :D. :facepalm:
:velik objekt: :velik objem:
 
Ja, je 2 od 3 kapljica, samo sem mislila ker je tko nizko (41), in na njeno preglednico da lahko znižam na 1U.
Kot ste rekli, sigurno bo hitro povedala Mimi da hoče znižanje :).
Bom počakala še eno brco na limeto :D. :facepalm:
:velik objekt: :velik objem:
Yes, it's 2 out of 3 drops, I just thought that because someone is low (41), and on her chart, that I can lower it to 1U.
As you said, she will surely tell Mimi quickly that she wants a reduction .
I'll wait for another kick of lime . 

Yes 41 is so close but we use the numbers we see :bighug:.
 
Ja, to je 2 od 3 padcev, mislil sem, da ker je nekdo nizek (41), in na njenem grafikonu, da lahko znižam na 1U .
Kot si rekla, bo zagotovo hitro povedala Mimi, da želi znižanje .
Počakal bom na še eno limeto . 

Da, 41 je tako blizu, vendar uporabljamo številke, ki jih vidimo :velik objem:.
:bighug::bighug: Hvala
 
Back
Top