V redu. zdej bi mogla dati PMPS inzulin? Kaj naj naredimRad bi videl, kaj pravi BhoomaBhooma
Rada bi videla, kaj ima @Bandit's Mom za povedati. Ne vem, če bi ti morda rekla, da zadržiš pomoč, kot je ona v tvoji prejšnji objavi
V redu. Hvala :velik objekt::velik objekt:Nisem strokovnjak, a če se ti Bhooma ne javi, bi nocoj dal 0.75
Hvala za skrb. Sigurno dobi takoj po inzulinu (streljanju),hrano obrok.Nahranite ga s prigrizkom pri +2, +4 in +6, če je potrebno, pri +6
Translate what Secs saidHvala za skrb. Sigurno dobi takoj po inzulinu (streljanju),hrano obrok.
Že 2.meseca sem jo navadila da dobiva manjše obroke vsake 2 ure.(+2,+4,+6,...). Zato ni problema, me že sama opominja.
:velik objekt:
Hi Bhooma glad you saw this , I didn't want to give her wrong infoYes, that drop below 50 today is another reduction. You would give 0.75U from tonight.
Congrats!![]()

Zelo dobroHvala za skrb. Sigurno dobi takoj po inzulinu (streljanju),hrano obrok.
Že 2.meseca sem jo navadila da dobiva manjše obroke vsake 2 ure.(+2,+4,+6,...). Zato ni problema, me že sama opominja.
:velik objekt:
Da, ta padec pod 50 danes je še eno znižanje. Od nocoj bi dal 0,75U.
Čestitke![/KVOTA]
Hvalaaaa da ste tukaj in nam pomagate :velik objem::velik objem:
Thank you for being here and helping us

Ja,zelo dobro je pomagalo, da je bilo pri zobarju:velik objem:
Po zobozdravništvu je zelo dobro![]()